Viaderna! Home
Wij over onszelf
Markt informatie
Quote's
Onze diensten
PrintCoaching
Business Development
Publicaties
Contact
Contactformulier
Leveringsvoorwaarden
Portfolio

HET OOG VAN DE MEESTER                                        


In opdracht van het Media Instituut Eindhoven ontwikkelde Viaderna de training 'Het oog van de Meester'. Na deze training is de participant helemaal up-to-date als het gaat om de digitale druktechnieken die op dit moment in de markt gebruikt worden.

De training is specifiek gericht op het herkennen van druktechnieken aan de afdruk. In het kader van document expertise en fraudebestrijding geen overbodige luxe.

De training is een drie-daagse training, welke wordt gegeven op het Media Instituut in Eindhoven. De volgende onderwerpen komen ruimschoots aan bod:

  • Postscript en andere printertalen
  • Bitmap vs. Vector
  • Rasters, dithering, contone
  • basis kleurenleer
  • Digitale printtechnieken: Xerografie, Inkjet, Magnetografie, Dye Sublimation, Thermal Mass, Transfer, Laser engraving, Memjet, Solid Ink, Chrystal Point, Zink

De deelnemers krijgen op de derde dag documenten uitegereikt en onderzoeken met welke techniek deze documenten vervaardigd zijn. Voorbeelden van alle technieken, samen met microscopische opnames horen bij het cursusmateriaal en vormen na de training een omvangrijk naslagwerk om in de toekomst te gebruiken.

U kunt zich aanmelden via het contactformulier hier of bij het Media Instituut Eindhoven.

KvK nr 17207081