Viaderna! Home
Over Viaderna
Trainingen NL
Trainingen EN
Master Class XL NL
Master Class XL EN
PrintCoaching
Business Development
Publicaties
Contact
Contactformulier
Leveringsvoorwaarden
Portfolio

WAT BIEDT VIADERNA?

Door vele jaren ervaring in de grafische branche en aan de kant van printer leveranciers
heeft Erna Leenaars een specifieke expertise opgebouwd in digitaal drukken. Zowel technisch als commercieel. De opgedane kennis wordt nu benut om document onderzoek, advies en training in het herkennen van printtechnieken te faciliteren.

DOCUMENT ONDERZOEK

Viaderna is gespecialiseerd in het herkennen van een gebruikte techniek of printer in een document. Op welke manier is het afgedrukt? Welke apparatuur is hier voor gebruikt? Is het een kopie of een originele afdruk? Viaderna zorgt voor het onderzoek en een duidelijke en onafhankelijke rapportage.

TRAINING

Diverse trainingen zijn ontwikkeld om document-experts of forensisch experts in te wijden in de wereld van digitaal drukken en ze meer bekend te maken met de nieuwste technieken. Zie 'trainingen' voor meer informatie.

ADVIES 

Digitaal drukken is meer en meer 'common business' in de grafische markt. Echter er zijn veel systemen met elk hun voor- en nadelen. Gaat u investeren in inkjet? Of toch liever toner? Wat betekent het als u voor een bepaalde techniek kiest voor uw bedrijf of product? 

Een onafhankelijke kijk op de zaak kan veel verheldering geven, nieuwe ideeën of juist een bevestiging van de bestaande ideeën. 

 

Viaderna kent alle voors en tegens 
van de technieken en merken in de markt. 
Merk onafhankelijk advies dus!

 

 

 

KvK nr 17207081