Viaderna! Home
Over Viaderna
Trainingen NL
Trainingen EN
Master Class XL NL
Master Class XL EN
PrintCoaching
Business Development
Publicaties
Contact
Contactformulier
Leveringsvoorwaarden
Portfolio

ONTEVREDEN KLANTEN?
Uw printers bepalen een deel van uw omzet. Bent u tevreden over de prestaties? Het komt nogal eens voor dat printers niet de kwaliteit geven die u eigenlijk verwacht.

De kleuren zijn niet voorspelbaar, de scherpte laat te wensen over, de printer reageert anders op overdruk, pdf, papier loopt niet goed, etcetera. De leverancier van de printer komt ook niet echt verder. Volgens de technicus voldoet de printer aan ‘de normen’ en zijn de afwijkingen ‘binnen de specificaties’.  Waar moet u dan zoeken? Met de leverancier blijft het ‘touwtrekken’ en uw printoperators blijven volhouden dat zij ‘alles goed doen’. Toch zijn uw klanten niet tevreden…

VIADERNA Print Coaching Programma
Specifiek voor print-omgevingen is het Print Coaching Programma. Viaderna komt naar uw bedrijf en er wordt een balans opgemaakt. Wat zijn de problemen met betrekking tot printen? Kleur? Lettertype? Kwaliteit? Alles wordt gecategoriseerd. Zaken die direct op te lossen zijn, worden ook direct opgelost.

Viaderna neemt de rest als ‘huiswerk’ mee. De hardnekkige problemen worden onder de loep genomen. Alles wordt in het ‘garen’ gehangen voor de tweede dag:

Viaderna komt bij u op locatie en heeft een volledig rapport over alle gecategoriseerde problemen. Door middel van ‘coaching on the job’, geeft Viaderna deze dag tips & tricks om het optimale resultaat uit uw printerpark te halen. Van het aanleveren van de bestanden tot het eindproduct!

ENJOY PRINTING!

Viaderna verkoopt geen hardware en/of software. Uitgangspunt is om te werken met de middelen die reeds aanwezig zijn in uw bedrijf. Wel kan Viaderna u adviseren als het gaat om de aanschaf van hard- en/of software. Onafhankelijk.  

Bel of mail voor een eerste, vrijblijvende afspraak!

 

KvK nr 17207081